Fun2Move

Sporten is Fun

Sporten is leuk, vandaar de naam Fun2Move (Fun to MOVE). Wij willen graag de kinderen uit de gemeente Vught de mogelijkheid bieden om op de woensdagmiddag deel te nemen aan de sport- en spelactiviteiten van MOVE Vught.

Enthousiaste stagiaires (die de kinderen kennen van de gymlessen op school) zullen deze sport- en spelactiviteiten aanbieden, onder begeleiding van een combinatiefunctionaris van MOVE Vught.

De activiteiten worden onder andere gepromoot op school. Uiteraard hopen we ook dat jullie aan ander kinderen/ouders vertellen hoe leuk onze activiteiten zijn, zodat nog meer kinderen met plezier kunnen sporten.

Praktische informatie:

Dag: Woensdagmiddag.

Tijd: 14.30-15.30 uur

Locatie: Lidwinaveld (Grasveld gelegen tussen Lidwinastraat, Brabantlaan en Wolfskamerweg)

Voor wie: kinderen uit de groepen 3 t/m 6.

Kleding: sportieve kleding en sportschoenen (evt. flesje water). Bij wat frisser weer een vest of trui meenemen.

Fun2Move is helemaal GRATIS 

We hopen dat veel kinderen ons weten te vinden en met veel enthousiasme en plezier deelnemen aan Fun2Move!

Bijzonderheden m.b.t. Fun2Move worden ook via Facebook vermeld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, like dan onze Facebookpagina en kijk ook eens op onze activiteiten-website www.movesportwijzer.nl 

flyer fun2move Blok 4 -achterkant

Deelname is op eigen risico. Toezicht op de kinderen blijft een verantwoordelijkheid van de ouders/verzorgers. De combinatiefunctionarissen noch MOVE Vught zijn verantwoordelijk voor verlies, diefstal of beschadigingen van persoonlijke eigendommen.