Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen:

Wanneer en waar en hoe laat is de Vughtse Dance Battle?

De Vughtse Dance Battle vindt op 24 maart in de Speeldoos plaats.

Tijdsplanning (nog onder voorbehoud):
18.45 uur Zaal open
19.00 uur Start show

De deelnemende kinderen krijgen per e-mail specifiek informatie over hoe laat zij aanwezig worden verwacht.

Hoe kan mijn zoon/dochter deelnemen aan de Vughtse Dance Battle?

De inschrijving is inmiddels al gestart. Via de Lichtstraat, de Springplank, de Schalm, de Wieken, de Piramide, het Molenven en de Leydraad zijn de uitnodigingen verspreid aan de leerlingen van de groepen 6/7. Leerlingen van deze scholen kunnen dus deelnemen aan de Vughtse Dance Battle.

Hoe wordt de selectie gedaan?

Kinderen uit groep 7 krijgen voorrang op kinderen uit groep 6. De selectie wordt gedaan op basis van inschrijfdatum en tijd. Er is een maximum van 15 kinderen per school.

Kunnen ouders gratis naar de Vughtse Dance Battle komen kijken?

Nee, er worden kaartjes verkocht voor 5 euro per stuk. De ouders van de deelnemende kinderen zullen persoonlijk worden geïnformeerd over de kaartverkoop, zij zullen voorrang krijgen op de kaartverkoop. Mochten er daarna nog kaarten in de vrije kaartverkoop gaan dan zal dit via Facebook.com/movevught verkondigd worden.

Wanneer vinden de voorbereidende danslessen voor mijn zoon en/of dochter plaats?

De dansdocenten van StarsOnStage verzorgen de danslessen na schooltijd. Vanaf 3 februari komt er iedere week tot 24 maart (met uitzondering van de carnavals- /voorjaarsvakantie) na schooltijd een dansdocent op school om met de groep leerlingen een dans te gaan oefenen. Klik hier om het specifieke dansschema te bekijken.

Wat wint de winnaar?

De winnaar zal er vandoor gaan met de eer en met de wisselbeker. Dit jaar hebben we een extra prijs voor de winnaar! De winnaar mag namelijk op woensdagavond 5 april de Good Moves (georganiseerd door de Piramide) openen.

Mijn kind heeft niet de kleding die de dansdocent heeft voorgeschreven, heeft MOVE Vught kleding voor mij?

MOVE Vught heeft geen kleding die beschikbaar is voor de kinderen tijdens het optreden. Overlegt u met andere ouders en/of de dansdocent of zij wellicht nog iets te leen hebben.

De uiterste inschrijfdatum is verstreken, is nu het inschrijfsysteem definitief gesloten?

Voor de scholen waar het maximum aantal van 15 kinderen is bereikt, is inschrijven niet meer mogelijk. Welke 15 kinderen er mee mogen doen, zie “hoe wordt de selectie gedaan?”

Kinderen van de scholen waar het maximum aantal nog niet is bereikt kunnen zich nog inschrijven. Voor welke scholen dat geldt wordt via de scholen kenbaar gemaakt. De selectie wordt als volgt gemaakt: kinderen die zich hebben ingeschreven voor de uiterste inschrijfdatum zijn verzekerd van een plaatsje. Kinderen die zich inschrijven na de uiterste inschrijfdatum worden op volgorde van inschrijven toegevoegd aan het team, waarbij de kinderen uit groep 7 voorrang krijgen op de kinderen uit groep 6.

Waar kan ik een kaartje kopen en hoeveel kost een kaartje?

De kaarten zijn te koop voor 5 euro per stuk.

Ouders

Ouders van de deelnemende kinderen hebben een persoonlijk e-mail ontvangen over de kaartverkoop. Zij zullen spoedig een bericht ontvangen over het ophalen van de kaarten.

Leerkrachten scholen

De contactpersonen van de scholen hebben een bericht ontvangen over de beschikbaarheid van de kaarten voor de leerkrachten van de scholen.

Vrije verkoop

Op het moment dat er nog kaarten over blijven na de verkoop aan ouders van de deelnemende kinderen en leerkrachten van de scholen, zullen deze kaarten in de vrije verkoop gaan. Naar verwachting zullen wij hierover in de week van 13 maart een bericht op onze facebookpagina (Facebook.com/movevught) plaatsen.

Iedereen wordt, na het reserveren van de kaarten, persoonlijk bericht over het ophalen van de kaarten.

Wat wint de winnaar?

De winnaar zal er vandoor gaan met de eer, een mooie beker en met de wisselbeker. Dit jaar hebben we twee extra prijzen voor de winnaar! De winnaar mag namelijk op woensdagavond 5 april  ‘Good Moves’ (Dans show voor het goede doel, georganiseerd door de Piramide) openen. De winnende school wint ook nog een cheque, die ze aangeboden krijgen door Stars On Stage die besteed kan worden aan een dansante invulling voor de hele school of aan een coaching traject.

Mijn kind heeft niet de kleding die de dansdocent heeft voorgeschreven, heeft MOVE Vught kleding voor mij?

MOVE Vught heeft geen kleding die beschikbaar is voor de kinderen tijdens het optreden. Overlegt u met andere ouders en/of de dansdocent of zij wellicht nog iets te leen hebben.

Zijn er hulpouders nodig tijdens de show?

Per school mogen er 2 hulpouders aanwezig zijn. Deze zullen in de kleedkamer bij de kinderen blijven. Deze ouders kunnen helaas dus niet de show vanuit de zaal volgen. Wel kunnen zij de show op de geplaatste schermen, bij de kleedkamers, volgen.

Kan mijn zoon/dochter nog deelnemen aan de Vughtse Dance Battle?

De inschrijving is inmiddels gesloten en kinderen uit de groepen 6/7 van volgende scholen zijn inmiddels hard aan het oefenen. De Lichtstraat, de Springplank, de Schalm, de Wieken, de Piramide, het Molenven en de Leydraad.