MOVE Vught coole en koele attracties

20170621_155626

Het voetbalfestijn was het middelste evenement (van de vijf) en ook het meest succesvolle. Ruim 70 kinderen namen wederom deel aan de spectaculaire activiteiten van MOVE Vught. Op een bloedheet Lidwinaveld stonden verschillende voetbalspellen zoals het gatendoek, flessenvoetbal en ‘latje trappen’. De publiekstrekkers waren natuurlijk de enorme opblaasattracties zoals de voetbaldarts en het stropdasschieten. Deze twee luchtattracties van ruim 5 meter hoog vielen erg in de smaak.

20170621_124708

Maar met temperaturen boven de 30 graden kunnen waterspellen uiteraard niet ontbreken. Op het veld stonde verschillende tonnen met water en een sproeier zodat de kinderen zich op konden frissen. Het absolute hoogtepunt voor de kinderen was de ‘Tobbedans’. Een grote helling, waar de kinderen met een band vanaf konden, die eindigt in een heerlijk verfrissend waterbad. Waterpret ten top.

 

Samenwerkingspartners

MOVE Vught kan deze spectaculaire evenementen alleen organiseren door fantastische samenwerkingen met haar partners. Gemeente Vught, Parochie Vught-Zuid en Real Lunet hebben bijgedragen aan het succes van het Voetbalfestijn, waarvoor onze dank.

 

Lidwinaveld is geen uitlaatplek

Helaas constateert MOVE iedere week nog steeds uitwerpselen van honden. Het Lidwinaveld is een fantastisch veld voor kinderen om te sporten én voor de honden om lekker te rennen. MOVE wil de baasjes vragen om de honden hun behoeften te laten doen in de daarvoor ingerichte honden-uitlaatplek (ligt ook aan het Lidwinaveld). Mocht uw hond het toch niet op kunnen houden, ruim het dan even op, zodat de sportende kinderen er niet met hun voeten instaan.

 20170621_145800

Vervolgprogramma

Er hebben nu drie evenementen plaatsgevonden, en met groot succes. Er staan nog twee te gekke evenementen op het programma, Olympisch Vught (28-6) en CampingFun (5-7). Dan hebben is er een week ‘rust’ voor de kinderen en volop voorbereiding bij MOVE want daarna barst Fun2Move – ZomerFun los. Tijdens de eerste vijf weken van de zomervakantie organiseert MOVE Vught iedere dinsdag en donderdag tussen 10.00-12.00 uur te gekke sport- en beweegactiviteiten aan. MOVE bouwt het Lidwinaveld vol met leuke en uitdagende spellen, waar de kinderen naar harte lust kunnen sporten.

 

Gratis

Regelmatig krijgt MOVE de vraag wat de deelname kost. Het is echt waar, alle activiteiten van MOVE Vught zijn helemaal gratis. Je hoeft dus geen geld mee te nemen, alleen maar sportkleren en goede zin! Wil je weten wat MOVE Vught nog meer doet kijk dan op website www.movevught.nl en volg ze op Facebook (/Movevught)

 

Comments are closed.