Themabijeenkomsten

MOVE Sportcafé 2.0!
Wij zijn begonnen met het MOVE Sportcafé in 2013 naar aanleiding van de behoeften van de sportverenigingen om elkaar vaker te zien en te spreken. In 2016 hebben wij een evaluatie ronde gehouden, daaruit is gebleken dat we het Sportcafé een andere draai gaan geven in 2017. We maken een uitstapje naar de vrijdagavond, een avond waarop vaak geen bestuursvergaderingen gepland staan én een avond die uitermate geschikt is voor een borrel, niet waar? Vandaar de naam MOVE Sportcafé 2.0!

Wat is MOVE Sportcafé 2.0?
We willen de verenigingen nog meer de kans geven om op informele wijze met elkaar in contact te komen en daarbij onder het genot van een hapje en een drankje de kansen van het Vughtse verenigingsleven en de sport te bespreken. Hierbij zullen uiteraard ook struikelblokken ter tafel komen die we wellicht gezamenlijk kunnen oppakken.
Dit kan een samenwerking zijn tussen verenigingen onderling, maar uiteraard kan ook MOVE hierin wellicht ondersteuning bieden of helpen in de organisatie hiervan.
Wij willen nog steeds minimaal twee maal per jaar bij elkaar komen, in het voorjaar en in het najaar.

Worden er geen workshops of thema avonden meer georganiseerd?
Hebben jullie een bepaald thema waar jullie meer informatie over willen? Laat het ons dan weten, dan gaan wij samen met jullie bekijken hoe we hier invulling aan kunnen geven.

Kansen!
Laat ons via de mail van tevoren weten wat er binnen jouw vereniging op dit moment speelt. Lopen jullie ergens tegenaan? Hebben jullie iets waar jullie trots op zijn? Zijn er nieuwe ontwikkelingen? Zijn er fantastische prestaties geleverd door jullie leden?
Wij willen deze binnengekomen punten graag op een leuke en ludieke manier aan jullie kenbaar maken tijdens deze avond!
Wij ontvangen deze punten graag via de mail op valentine.kortbeek@movevught.nl.

Wanneer en waar?
Wij ontvangen jullie graag op vrijdagavond 31 maart om 19.30uur in Café den Bol en sluiten de avond rond 21.30 uur weer af. Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@movevught.nl

Voor wie?
Voor bestuurders, kaderleden, trainers, vrijwilligers, iedereen die een rol speelt binnen uw sportvereniging of organisatie. Als iemand geen uitnodiging heeft gehad, maar wel graag wilt komen, stuur dan deze uitnodiging even naar hem/haar door.

Wij hopen jullie allen te zien op vrijdagavond 31 maart.
We zien graag de input die wij vragen onder het kopje ‘kansen’ tegemoet!

Bedankt en tot dan,
Valentine Kortbeek, Jeroen Leenders en Mike Wiersema
MOVE Vught